Начало   |   Помощ   |   WAP
GSM Лого, GSM мелодии, GSM полифонични мелодии, GSM цветни картинки, GSM Java игри - FireGSM.com
 
ТОП JAVA игри за GSM
Помогни на малката мравка да премине реката. По случайност тя е попаднала на отсрещния бряг, където я дебнат опасности и сега тя иска да се прибере вкъщи. Във водата обаче е също толкова страшно. Много хищни риби плуват и дебнат някой да падне във водата, а на повърхността са жабите, хранещи се с насекоми. Въпреки това по пътя има и приятели, които ще ти помогнат. Успех!
Little Ant
Играта те изпраща в Чикаго, 20-те години на миналия век, по време на мафиотските войни и борбата за надмощие. Ще научиш някои от най-ужасяващите историй от престъпния свят, ще се измъкваш от полицията или пък ще участваш в улични боеве. Опитай се да завършиш тази криминална академия, за да влезеш в мафиотската фамилия. Открий жестоката истина за подземния свят и виж какво можеш да постигнеш с пистолет в ръка. Спечели доверието на Кръстника и се пази от предатели и наемни убийци.
Academy of Mafia
Злите прилепи кръвопиици се завръщат и нашият зелен герой трябва да ги победи борейки се в красивата триизмерна вселена, с голяма свобода на движенията и реалистична визия на света. Огромните лабиринти и стръмни терени са само част от блестящата атмосфера на играта.Няма милост за чудовищата, дръзнали да обезпокоят Дракона!Злите прилепи кръвопиици се завръщат и нашият зелен герой трябва да ги победи борейки се в красивата триизмерна вселена, с голяма свобода на движенията и реалистична визия на света. Огромните лабиринти и стръмни терени са само част от блестящата атмосфера на играта.Няма милост за чудовищата, дръзнали да обезпокоят Дракона!
Dragon And Dracula3D
Dragon and Dracula - Iceland Adventure те поставя точно в центъра на битката. Има нова мисия за малкия смел Дракон! Дракула се е върнал и планира да завладее целия свят! Трябва да надхитриш дяволските чудовища и самия Дракула в последната битка. Много опасности и противници ще застанат на пътя ти. Внимавай!
Dragon Iceland Adventure
Злият разбойник Кортес е скрил огромно съкровище, а картата, която води до него е разделена между 3-ма пирати. От този момент започва ловът на съкровища. Разполагате със боен дирижабъл, с който да разгромите противниците си. Играчът който събере най-много части от картата ще намери богатството на Кортес.
Sky Corsairs
Arcade Park 2 - f9193295
 
  Колекцията Arcade Park съдържа в себе си 3 от най-популярните игри - Digger, Galaxy Invaders и Gold Hunter. Станете събирач на злато, спасете планетата от нашественици или сложете каската и почнете да копаете. Във всички случаи ще се се наложи да се борите с многобройни врагове и да преминете всевъзможни изпитания.  
  Arcade Park 2  

Описание:

Колекцията Arcade Park съдържа в себе си 3 от най-популярните игри - Digger, Galaxy Invaders и Gold Hunter. Станете събирач на злато, спасете планетата от нашественици или сложете каската и почнете да копаете. Във всички случаи ще се се наложи да се борите с многобройни врагове и да преминете всевъзможни изпитания.

 

Категория: JAVA игри за GSM / Раздел: Приключенски

Номерът на Вашата поръчка е f9193295

Поръчка чрез SMS
(за абонати на Mtel, GloBul и Vivacom):

 • Изпратете SMS на номер 1924 (без кода на оператора отпред) със следното съдържание:

f9193295b

 

 • Ще получите отговор от системата с покана да потвърдите поръчката си чрез втори SMS на същия номер със съдържание DA.
 • До няколко минути след изпращане на втория SMS ще получите обратно WAP адрес, на който се намира играта.
 • Телефони, за които играта е налична:

  n/a


 • Цената на един SMS към номер 1924 е 2.40 лв с ДДС.

  • За повече информация натиснете ТУК
  • За въпроси и помощ, позвънете на нашата Гореща линия - 088/ 9059984
   (без увеличение на телефонната услуга)
   

   

   

   
  Design: Design Picnic Studio 0.001847 Услуга осигурена от Teracomm   |   Copyright © 2003-2018, FireGSM.com